Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1
Itineraret më të bukura shqiptare – Albanian Great Escapes 2017 on Travel Magazine

Itineraret më të bukura shqiptare – Albanian Great Escapes 2017 on Travel Magazine

on Monday, 06 March 2017. Posted in Info

Zbuloni vendet më të bukura e të panjohura të Shqipërisë me turet e vitit në revistën Travel

Itineraret më të bukura shqiptare – Albanian Great Escapes 2017 on Travel Magazine
Dear readers!
The best destinations the Travel Magazine aims to suggest each year in close cooperation with its partners and lovers of travel, are without any hesitation, the most special trips you may have experienced in your life, an experience you will enjoy it in all the senses, from the unparalleled diversity of countries suggested, to ways to reach them, things that you can do there and enjoying food that during these trips in local areas where these routes are stretching. Even if for different reasons you could not touch these countries, only reading the description made in the "2017 Best Itineraries" section, it will create the sensation of indescribable emotions!
Të dashur lexues!
Destinacionet më të mira që revista Travel jua sugjeron çdo fillim viti në bashkëpunim të ngushtë me partnerët e saj dhe dashamirësit e udhëtimeve, janë pa asnjë hezitim përvojat më të veçanta që mund të keni përjetuar në jetën tuaj, një përvojë që do ta shijoni me të gjitha shqisat, prej larmisë së pashoqe të vendeve të sugjeruara, mënyrave për t`i arritur ato, gjërave që mund të bëni atje dhe ushqimeve që mund të shijoni gjatë këtyre udhëtimeve në zonat lokale ku këto itinerare shtrihen. Edhe nëse për arsye të ndryshme ju nuk do të mund t`i prekni dot nga afër këto vende, vetëm leximi i tyre në përshkrimin e bërë në rubrikën e gjatë “Itineraret më të mira 2017”, do t`ju krijojë ndjesi të papërshkruara!
 
Nëpër savanat e pafundme të Vjosës…
Udhëtim i paharruar  në Myzeqenë e Vlorës, përmes trekëndëshit Dëllënjë-Pishë Poro-Delisuf
Through the endless savannas of Vjosa river....
Unforgettable journey through the triangle Dëllënjë-Pishe Poro-Delisuf in Vlora
 
Turi i Midhjes - Njihuni me mbretëreshën tonë!
Mussle tour - Meet our Queen
 
Misteret e Arbërve - Trashëgimi arkeologjike dhe natyrë në Luginën
e Drinit
Mysteries of the Arbërs - Archaeological and natural heritage in the valley of Drin
 
Puka, parajsa e fshehur e turistëve të aventurës
Puka, the hidden  paradise  of adventure tourism
 
Tepelena - Toskëria e bukur
Zbuloni malësitë më të bukura të Jugut të Shqipërisë!
Tepelena -  the beauty of Toskëria
Discover the most beautiful highlands of South Albania!
 
Ballkani është kaq i vogël… ... me biçikletë
Jeni në kërkim të një udhëtimi të mahnitshëm? Zbuloni mrekullitë e Ballkanit me biçikletë!
The Balkan is so small ... if you cross it riding
Are you looking  for amazing landscape? Explore the wonderful Balkan!
 
Përmes maleve, drejt detit, në gjurmët e mbretit ilir, Skerdilajdit
Through the mountains, towards the sea, in the tracks of King Skerdilajd
 
Shtegu i Shijes, Kosovë - Mal i Zi – Shqipëri
The trail of Taste, Kosovo – Montenegro – Albania
 
Shtigjeve të Shkrelit, me biçikletë malore, nëpër Rrapsh- Bratosh- Vrith- Razëm
On the trails of Shkrel, by bike through Rrapsh- Bratosh- Vrith- Razëm
 
Kelmendi i magjishëm në itinerarin Tamara - Vukël / Nikç dhe kthim
The magical Kelmend, through  Tamara - Vukël / Nikç and back
0.0/5 rating (0 votes)

Hits

10043

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.