Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1
This year? Visit Albania!

This year? Visit Albania!

on Sunday, 04 March 2012. Posted in Info

Shqiperia, ne krye te rekomandimeve te Lonely Planet

 Lonely Planet

Ku duhet të shkoni për pushime këtë vit? Ekspertët e udhëtimit, përfshirë bashkëthemeluesin e Lonely Planet, Tony Wheeler, kanë zgjedhur  10 vendet më të mira për pushime për këtë vit, bazuar në rezultatet për aktualitetin, vlerat, kënaqësitë, kostot dhe … faktorët X, të veçantë. Ja ku janë, më të mirat për Udhëtime 2011 

1. Shqipëria

Jo shumë kohë më parë, kur Ballkani konsiderohej si një destinacion udhëtimesh “vetëm për të fortit”, vetëm “më të fortit e të fortëve” kthenin në Shqipëri. Qëkur backpackers-at nisën të vijnë në Shqipërinë  e viteve 1990, thuhej se “duhet t’i mbanim për vete” pëshpëritjet për plazhet e kaltra, kuzhinën e pakrahasueshme, sitet e trashëgimisë, jetën e natës, aventurat e parrezikshme dhe mundësitë e udhëtimeve të paplanifikuara si “në kohët e vjetra” me përqafime të vendasve, për të cilët udhëtarët janë ende një risi.  Në përpjekje për t’u distancuar nga klishetë e përhapura me bosë krimi, Shqipëria ka lançuar “Dashurinë e re mesdhetare” si moton e saj turistike.  Synimi po përmbushet tashmë - Shqipëria nuk do të jetë më jashtë vëmendjes.

2.Brazil

3.Cape Verde

4.Panama

5.Bulgaria

0.0/5 rating (0 votes)

Hits

11504

Comments (1)

 • RevistaTravel

  RevistaTravel

  04 March 2012 at 21:01 |
  Publikuar ne numrin e pare te revistes Travel

  reply

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.