Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1
Numri i ri i revistës Travel - revista turistike që ju ofron më të mirën e turizmit shqiptar - nuk duhet ta humbisni...

Numri i ri i revistës Travel - revista turistike që ju ofron më të mirën e turizmit shqiptar - nuk duhet ta humbisni...

on Monday, 18 February 2013. Posted in Lajme

Një pafundësi informacioni për turizmin, problematika të mprehta dhe dhjetëra destinacione, është ajo çka ofron ky numër i ri i revistës shqiptare të turizmit në të gjithë rajonin

Numri i ri i revistës Travel - revista turistike që ju ofron më të mirën e turizmit shqiptar - nuk duhet ta humbisni...

Në këtë numër:

Editorial nga Irhan Jubica
Kosova si pjesë e Strategjisë Kombëtare të Turizmit
Echo:
The guardian: “Shqipëria e dyta ndër njëzet më të mirat”
Prestigjozja britanike ofron Shqipërinë bregdetare si optimale për 2013-tën
Fokus nga Dritan Zaimi
Mikpritja shqiptare, detyrim shërbimor apo atraksion turstik? 
Intervista, Orgesa Zaimi: “Udhëtimet? Adrenalina ime”
Këngëtarja shqiptare flet për pasionet dhe planet e saj për udhëtimet nëpër botë
New trend
Destinacionet e rekomanduara të 2013-ës
10 vendet më të bukura që mund të vizitoni në Shqipëri – sugjeruar nga Blue Agency
The top 2013 destinations in Albania
Forum
Turizmi dimëror, kapacitetet dhe infrastrukturat – Flasin operatorët e strukturave akomoduese dimërore
Outdoor nga Gent Mati
Valbona dhe skiatorët e saj alpinistë
Valbona and her alpinist skiators
Traveler nga Michael Mclellan
Fermat shqiptare: sa të mira dhe natyrale!
Albanian farms, natural and good...
City Guide nga Irhan Jubica
Prishtina, lindja e vështirë e një qyteti perëndimor
Prishtina, the hard rise of European city
Destinacione të bardha – nga Flora Xhemani Baba
Shijoni dimrin ne Razëm, Pukë, Dardhë, Voskopojë, Bogë (Rugovë), Shapkë, Llogora, Tomor….
White trips
Enjoy the winter in Razëm, Pukë, Dardhë, Voskopojë, Bogë (Rugovë), Shapkë, Llogora, Tomor….

 

0.0/5 rating (0 votes)

Hits

12079

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.