Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1
Travel Magazine nr 22 - Zbuloni Shqipërinë përmes Itinerareve më të bukura 2017

Travel Magazine nr 22 - Zbuloni Shqipërinë përmes Itinerareve më të bukura 2017

on Monday, 06 March 2017. Posted in Info

Numri i ri i revistës Travel, 108 faqe informacion i pasur turistik dhe destinacionet e vitit 2017

Travel Magazine nr 22 - Zbuloni Shqipërinë përmes Itinerareve më të bukura 2017
Të dashur lexues!
Destinacionet më të mira që revista Travel jua sugjeron çdo fillim viti në bashkëpunim të ngushtë me partnerët e saj dhe dashamirësit e udhëtimeve janë pa asnjë hezitim përvojat më të veçanta që mund të keni përjetuar në jetën tuaj, një përvojë që do ta shijoni me të gjitha shqisat, prej larmisë së pashoqe të vendeve të sugjeruara, mënyrave për t`i arritur ato, gjërave që mund të bëni atje dhe ushqimeve që mund të shijoni gjatë këtyre udhëtimeve në zonat lokale ku këto itinerare shtrihen. Edhe nëse për arsye të ndryshme ju nuk do të mund t`i prekni dot nga afër këto vende, vetëm leximi I tyre në përshkrimin e bërë në rubrikën e gjatë “Itineraret më të mira 2017”, do t`ju krijojë ndjesi të papërshkruara! Por a është kjo gjithça që ju kemi ofruar në këtë numër të ri? Absolutisht jo! Shfletojeni këtë numër dhe do na jepni të drejtë.
 
Kështu pra në këtë numër do të lexoni:
Editorial
Veliera versus Vazhdimësia
Flora Xhemani Baba
 
Kartolinë
Bjeshkët e Sylbicës,Tropojë
Cilësuar si bjeshkët më të bukura në Shqipëri
Foto nga Dorarta Koka
 
Galeri
Kolë Idromeno: Nga fotografia tek piktura fetare
Ermir Xh. Hoxha 
 
Fokus
Hoteli i shpërndarë dhe Turizmi i kroçierave
Brunilda Liçaj
Hotelet-zinxhir risia më e fundit në tregun turistik shqiptar
Tatyana Bajraktari
Fafa Resort - I vetmi me shërbimin "all inclusive" në tregun turistik shqiptar
Turizmi rural dhe Bujqësia Multifunksionale
Pier Paolo Ambrosi
 
Intervista
Alma Çupi: Ata që merren me turizmin, janë lënë vetëm, të bëjnë ç`të munden
Irhan Jubica
 
Gjurmë
Kisha e Shënepremtes, në Çetë të Kavajës, i vetmi monument romano-gotik në vendin tone
Ilirjan Gjika
 
Kronika
“Messe Shtutgart 2017”, një telenovelë shqiptare për publikun gjerman
Flora Xhemani Baba
 
Itineraret më  të bukura shqiptare 2017
Tetë itinerare të veçanta, për të zbuluar anët e panjohura të Shqipërisë
(Lexoni më shumë në artikullin “Itineraret më  të bukura shqiptare 2017” në faqen web)
 
 
Personazh
Pier Paolo Ambrosi, misionari shumëdimensional i zhvillimit rural dhe turizmit të qëndrueshëm
 
Destinacion
Nuk është Parisi, është Korça!
 
Reportazh
Reportazh i ngrirë nga Maja e Qores
Ermal Hasimja
 
Traveller
Sonila, një udhëtare shqiptare në Azi
Sonila Qesaraku
 
Echo
Të shpëtojmë Kodrën e Diellit
 
MADE IN ALBANIA
Histori suksesi
Hotel Adriatik, një histori suksesi 60-vjeçare
 
“Festa e Gjelit të Detit”, zhvendos Turin etnokluturor "Hajd dalim nga Myzeqeja" në Cakran
Adrian Mile
 
Një ditë në Ateljenë “Cecile & Albana”
Brunilda Liçaj
 
Duaje Tokën, mbro të Ardhmen…Ejani ta bëjmë së bashku edhe në Përmet, në Ditën e Verës
0.0/5 rating (0 votes)

Hits

10376

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.