Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1
Në Treg numri 10 i Revistës Travel - një numër plot destinacione e ngjyra verore

Në Treg numri 10 i Revistës Travel - një numër plot destinacione e ngjyra verore

on Monday, 01 July 2013. Posted in Lajme

Zbuloni më të mirën e turizmit shqiptar në Shqipëri dhe rajon....

Në Treg numri 10 i Revistës Travel - një numër plot destinacione e ngjyra verore

Në numrin e ri të revistës Travel do të mund të udhëtoni virtualisht në destinacionet më të bukura verore, jo vetëm në bregdet por kudo nëpër Shqipëri dhe Kosovë, si dhe trojet shqiptare të Maqedonisë dhe Malit të Zi. Artikuj të shumtë ju informojnë për situatën turistike në Shqipëri dhe rajon apo botë, si dhe për problemet që ka aktualisht turizmi shqiptar.

Travel Magazine 10, në të gjitha pikat e shitjes.

Editorial - Turizmi elektoral, nga Irhan Jubica 

New Trend - Shifra dhe Fakte nga turizmi shqiptar
SondazhNikaj Merturii destinacioni më i bukur shqiptar 
Fokus - Kosova me mundësi të shumta për zhvillimin e turizmit
Turizmi i qëndrueshëm turk, a duhet ta marrim shembull? nga Dritan Zaimi
Echo - New York Times, Daily Mail dhe shtypi zviceran për Shqipëria 2013
Konkursi i Fotografisë - fituesi i numrit Elton Disha
Intervista, Adela: Ja vendet ku ëndërroj të shkoj. nga Flora Xhemani 
Outdoor - Lake Shkodra Resort, Vlerë e shtuar e turizmit shqiptar. nga Kastriot Faci
Reportazh - Për vizitë tek Ali Pasha në Janinë 
Traveler - Ekskursione përtej majave të Ballkanit
Destinacione verore Rrjolli, Plazhi i Tales & lagunat magjike,
Rodoni, Karpën, Darzeza, Palasa, Dibra, Gjakova
City guide - Përmeti, i bukuri i Frashërllinjve
Outgoing - Berlini qyteti i ndarë në mes
Festivali i Butrintit, - Rikthehen vlerat pas dy vjetësh
Travel Personazh - Marini i Apollonisë. Nga Ilirjan Gjika 
Berati - Pajiset me harta GPS etj.

 

0.0/5 rating (0 votes)

Hits

10996

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.