Bunk'Art - bum vizitorësh në ish-bunkerin e komunizmit --

Written by RevistaTravel. Posted in Lajme

 

Edhe pse ka vetëm pak ditë që është hapur, bunkeri që do të shërbente si strehim për drejtuesit e lartë të shtetit komunist, ka tërhequr vëmendjen e madhe të publikut shqiptar dhe të huaj. Vizitorë të moshave të ndryshme të rinj të reja, të moshuar , apo edhe fëmijë vizituan Bunk Art, për tu njohur me njëbunkart-travel-magazine nga pjesët më të errëta të historisë së vendit tonë. Shumë shpejt ish-bunkeri aniatomik mund të kthehen në atraksionin numër një të kryeqytetit shqiptar për të huajt.